Dit zijn de slechtste auto-ontwerpen die je ooit op SEMA hebt gezien.

Hallo autoliefhebbers, vandaag wil ik het hebben over iets buitengewoon opwindends dat ik onlangs ben tegengekomen. Het is iets dat elke autoliefhebber zal doen stoppen, staren en bewonderen. Ik heb het over een gekke SEMA-truck met rupsbanden, die ik ontdekte tijdens SEMA 2019.

SEMA, voor degenen die het niet weten, staat voor Specialty Equipment Market Association. Het is een jaarlijks evenement dat autoliefhebbers van over de hele wereld aantrekt en waar fabrikanten hun nieuwste en beste producten tentoonstellen. Maar deze keer was er iets dat de show stal, iets dat elke Mad Max-film naar de kroon stak.

Het was een gigantische truck met rupsbanden die zo hoog van de grond afstond dat je je afvraagt hoe je de sneeuwscooters die erop zijn gemonteerd, er ooit af krijgt. Geloof me, ik was ook verbaasd toen ik het voor het eerst zag. Maar na 5 minuten in de video die ik hieronder deel, kwam ik erachter dat het eigenlijk eenvoudiger is dan je zou denken.

Eerst en vooral is de truck een absoluut beest. Het is enorm en de rupsbanden maken het nog indrukwekkender. Het is alsof je een tank en een truck in één hebt gecombineerd, wat resulteert in iets wat je misschien alleen in een post-apocalyptische film ziet.

Nu vraag je je misschien af hoe je de sneeuwscooters van zo’n hoge truck afkrijgt. Het blijkt verrassend eenvoudig te zijn. Er is een speciale lier aan de achterkant van de truck. Deze lier wordt gebruikt om een speciaal ontworpen platform omlaag te brengen, waarop de sneeuwscooters rusten.

Eenmaal het platform op de grond is, kun je de sneeuwscooters eenvoudig wegrijden. Het is echt zo simpel.

Het is verbazingwekkend hoe eenvoudig en innovatief dit ontwerp is. Het is zeker een van de meest unieke en opvallende voertuigen die ik ooit heb gezien. Het is niet alleen functioneel, maar ook echt cool.

Ik zou zeker aanraden om de video te bekijken om dit beest van een truck in actie te zien. Het is echt iets dat je moet zien om te geloven.

Ik wil de1969DodgeChargerFan bedanken voor het suggereren van dit onderwerp. Het was een absoluut genot om over deze gekke SEMA-truck te leren en ik kan niet wachten om te zien wat SEMA in de toekomst nog meer te bieden heeft.

Blijf op de hoogte voor meer updates en spannende ontdekkingen in de autowereld. Tot de volgende keer!

Source link

+ There are no comments

Add yours