Frunk of traktatie! Nieuwe manieren ontdekken om de Ford Lightning te waarderen

Eerlijk gezegd is er niet veel toe te voegen aan wat de afbeelding al laat zien, maar ik ga toch een poging wagen. Toevallig (oké, ik had het zo gepland) had ik een Ford Lightning tot mijn beschikking op hetzelfde moment dat mijn zoon’s kleuterschool een ‘Trunk or Treat’ evenement organiseerde afgelopen vrijdag. Het was een perfecte match die zorgde voor verbaasde blikken.

Het meest opvallende element was de ‘frunk’ van de Lightning, en mijn mogelijkheid om de truck in tegenovergestelde richting te parkeren van alle andere auto’s (Toegegeven, een Porsche 911 of 718 en een Corvette zouden om dezelfde reden hebben gewerkt). Ook de onverwachte aard ervan zorgde voor verbazing. We stonden zeker 15 minuten te praten met de moeder die naast ons geparkeerd stond, voordat ze plotseling besefte dat onze truck de verkeerde kant op geparkeerd stond.

“Wacht, zit de motor daar onder?” vroeg ze, duidelijk verward terwijl ze voorbij de verlichte Wee Death en gigantische pompoen keek.

“Nee, helemaal geen motor. Volledig elektrisch.”

Andere aanwezigen waren beter op de hoogte en wilden meer weten over wat ik vond van “mijn” Lightning. Soms corrigeerde ik hun aanname, andere keren niet, afhankelijk van hun waargenomen interessegraad (een veelvoorkomend probleem voor autojournalisten), maar ik antwoordde altijd zeer positief. Ik ben dol op de Lightning!

Ik ben ook dol op de Pro Power boordelektrische stopcontacten, waarvan er vier in de frunk zitten. Dat was een andere reden waarom ik de Lightning wilde: Ik kon de Wee Death en Halloween sfeerverlichting inpluggen. Een rookmachine zou het helemaal hebben afgemaakt, maar dat leek ook overdreven voor een kleuterschoolfeestje om half vijf. Oorspronkelijk had ik het idee om mijn Halloween-opblaasbare van mijn voortuin te hergebruiken en deze aan te sluiten op de Pro Power stopcontacten in de laadbak van de Lightning, maar zoals je misschien hebt gemerkt aan mijn recente bagagetests, is mijn skeletkoets nogal groot en overschrijdt de lengte van 14 voet ruimschoots de laadbak van de Lightning. Ik moet echt een gigantische spookachtige boom of zoiets hebben. Ach ja, misschien volgend jaar!

Alles bij elkaar opgeteld, nog een reden om van onze ‘Technologie van het Jaar 2021’ prijswinnaar te houden, evenals de Ford Lightning in het algemeen. Het is zowel ongelooflijk competent als vol met interessante functies die zowel nuttig als nieuw zijn.

Source link

+ There are no comments

Add yours