Met Welke Auto Zou Je Je Ergste Vijand Vervloeken?

Hallo autoliefhebbers! Vandaag hebben we een interessante vraag voor jullie. Stel je voor, je hebt een aartsvijand. Iemand wiens ongeluk jouw schuldig plezier zou zijn. Welke auto zou je die persoon dan toewensen? Welke auto zou hun leven zo miserabel mogelijk maken?

Er zijn verschillende routes die je kunt nemen bij deze vraag. Stel dat je vijand iemand is die van luxe auto’s houdt. Laat hen dan rondrijden in een Chevy Express van met handbediende ramen, zodat ze die luxe voor altijd moeten missen. Of misschien zijn ze bewuste milieuactivisten. Jammer voor hen dan, want nu moeten ze een Hummer H1 besturen. Dit zijn gewoon voorbeelden om jullie innerlijke hater te voeden.

Als ik mijn vijand een auto zou moeten toewensen, dan zou ik kiezen voor de minst betrouwbare auto die ik me kan bedenken – een vroege E65 BMW 7-serie. Niets breekt iemands geest en doet hen smeken om een snelle dood zoals een kapotte Duitse auto. Elke ochtend zouden ze instappen en bidden tot welke god ze ook geloven dat de verdomde auto zal starten. En zelfs als dat gebeurt, moeten ze nog steeds omgaan met een eerste generatie iDrive systeem om gewoon van radiozender te veranderen. Ik weet dat dit een duivels en kwaadaardig idee is. Maar dat is precies het punt. Ik wil dat mijn vijanden lijden.

Nu we mijn wraakzuchtige fantasieƫn hebben gehoord, is het jullie beurt. Vertel ons, welke auto zou jij je ergste vijand toewensen? Laat het ons weten in de reacties!

Source link

+ There are no comments

Add yours