Wat is de ergste SEMA-bouw die je ooit hebt gezien?

Elk jaar organiseert de Specialty Equipment Market Association (SEMA) een show in Las Vegas die dealers, leveranciers van aftermarket-onderdelen, tuners en andere auto-aanpassers aantrekt. Het is een enorm autofeest dat duizenden fans trekt en meer gemodificeerde voertuigen toont dan je ooit op een dag zou kunnen hopen te zien. Vorig jaar was een van mijn favoriete voertuigen op SEMA de Leaf-aangedreven Nissan Sunny pick-up truck. Het zag er absoluut perfect uit en hoewel het eigenlijk geen handmatige versnellingsbak nodig had, koos bouwer Tommy Pike er toch voor om deze erin te laten, gewoon voor de lol.

Maar ik moet iets opbiechten: de eerste keer dat ik naar SEMA ging, realiseerde ik me al snel dat ik het absoluut haatte. Er waren zoveel mensen op de beursvloer dat ik daadwerkelijk een paniekaanval kreeg, iets wat me sinds mijn eerste jaar op de universiteit niet meer was overkomen. Later die avond werd ik benaderd door twee vrouwen die me, naar ik later ontdekte, hadden gerold. De grap was echter op hen, want ik had maar een paar euro in mijn geldclip. Uiteindelijk is de show gewoon niet mijn ding, vooral omdat ik gewoon niet van Las Vegas hou.

Omdat ik SEMA dus niet zo waardeer, stel ik voor dat we in plaats van te praten over de coolste bouwwerken die je ooit hebt gezien, het hebben over de ergste. De mini monstertrucks zijn gemakkelijke doelwitten en ze zijn uiteraard verschrikkelijk, maar laten we proberen wat dieper te gaan. Heb je iets gezien met een carrosseriekit dat er echt afschuwelijk uitzag? Wat dacht je van een aangepaste build die duidelijk op het laatste moment was afgeraffeld en er gevaarlijk uitzag om boven de 40 km/u te rijden? Is er een supercar tuner met gevaarlijke kwaliteitsproblemen?

Wat zijn de SEMA-bouwwerken waarbij je een beetje in je mond moest overgeven? Mama zei misschien dat als je niets aardigs te zeggen hebt, je beter niets kunt zeggen. Daar ben ik het niet mee eens. Laat de haat door je heen stromen. Deel al je minst favoriete SEMA-bouwwerken zodat ik mijn afkeer van een van de populairste shows in de autobranche kan blijven rechtvaardigen.

Source link

+ There are no comments

Add yours