Wat is je grootste auto-blunder?

Titel: Wat is jouw grootste gênante auto-ervaring?

Toen ik net afgestudeerd was, nam ik een lening van €2500 voor een Audi 90 Quattro 20v. Het was een 15 jaar oude auto, en ik stond aan het begin van mijn leercurve om te sleutelen aan auto’s. Dit was mijn auto gedurende mijn eerste paar banen, en over het algemeen schaamde ik me er niet voor. Ik had het brandstofsysteem in elkaar gezet op de oprit van mijn huurhuis, dus het liep goed en zag er over het algemeen oké uit. Het was leuk om in te rijden en het paste goed bij mij.

Maar vroeg in mijn tweede baan na mijn studie, bij een verzekeringsmaatschappij, voegde ik me bij een groep leidinggevenden voor een privévlucht naar een autoshow. Dat betekende dat na de vlucht, een paar van hen mochten toekijken hoe ik mijn speciaal bedachte routine uitvoerde dankzij een kleverig bestuurdersdeurslot: “passagiersdeur ontgrendelen, over passagiersstoel kruipen, bestuurdersdeur ontgrendelen, uit auto stappen, rondlopen, bestuurdersdeur openen, auto instappen”.

Achteraf gezien had ik me niet moeten schamen. Ik was een blutte jongeman; als ze wilden dat ik in een S-Klasse reed, hadden ze me S-Klasse-geld moeten betalen. Maar op dat moment was ik diep beschaamd. Ik kocht een gloednieuwe GTI en verkocht de Audi voor een habbekrats. Ik ben er vrij zeker van dat ik hem sindsdien af en toe in de stad heb gezien.

Ik heb zeker meer gênante momenten gehad, heb zeker auto’s een blok verderop geparkeerd zodat mensen me er niet uit zouden zien stappen, maar die ene ervaring blijft me bij.

Dus, wanneer was jij het meest beschaamd door je auto, hoe je ermee reed, of wat je ermee deed? Dit zijn de verhalen die we vaak niet delen, maar die ons allemaal menselijk maken. Deel jouw verhaal en laten we elkaar eraan herinneren dat we allemaal wel eens een gênant auto-moment hebben gehad.

Source link

+ There are no comments

Add yours