Wil je me $3 miljoen geven voor de perfecte winkel om in te wonen?

Veel mensen hebben hun droomhuis, de ideale woning waar ze voor altijd in zouden willen verblijven als ze het geld bij elkaar konden schrapen. Ikzelf ben niet zo fancy; mijn smaak is eenvoudiger – ik zou blij zijn met een simpel eenkamerappartement. Het moet gewoon boven een winkelruimte zijn, waar ik werkbanken, gereedschap, een boorpers, een tafelzaag, een draaibank, een freesmachine, een set snellijsten, een luchtcompressor… kan bewaren.

Ongelooflijk genoeg bestaat die opstelling daadwerkelijk – hier in Brooklyn nog wel. Tijdens een standaard nachtelijke industriële vastgoedwindowshopping (een volkomen normale activiteit die iedereen doet), stuitte ik op mijn ideale woning. Een garagedeur, een onafgewerkte werkplaats op de begane grond en ruimte erboven om te wonen en te slapen. Het is perfect, op dat vervelende prijskaartje van $3 miljoen na.

Maar kijk eens wat je krijgt voor dat geld. De eerste verdieping zou een ideale werkplaats kunnen zijn, met voldoende ruimte voor gereedschap, werkbanken en zelfs voertuigen. Je zou hier een mini-versie van Adam Savage’s grot kunnen maken, en het zou zelfs niet te krap aanvoelen – zolang je het tentoonstellingsgedeelte naar boven verplaatst. Denk eens aan al die kleine projecten die hier voltooid zouden kunnen worden.

Boven zijn er twee verdiepingen kantoorruimte, die toegegeven geen kleine luxe hebben zoals “douches” of “een keuken”. Maar dat kan allemaal opgelost worden. Het is maar één keuken, Michael, hoeveel kan dat nou kosten om te installeren? Duizend dollar?

Er is echter nog één vervelend detail met dit gebouw: de bestemming. Op dit moment heeft het alleen een industriële bestemming, wat betekent dat je er niet zomaar in kunt trekken en klaar bent. Maar maak je geen zorgen, ik heb een plan hiervoor. Ik ga op Etsy een soort glimmende kristal kopen en het aan Eric Adams geven terwijl ik zeg dat deze plek “echt gemengde bestemmingsvibes heeft, snap je?”. Ik denk dat dit alles is wat nodig is om een bestemmingswijziging goedgekeurd te krijgen.

Dus, investeerders, ik vraag $3 miljoen voor een nul procent aandeel in dit gebouw, dat ik gewoon wil kopen en in wil wonen zonder het voor enig commercieel doel te gebruiken. Ik wil gewoon een plek om dingen te bouwen en ook om te stoppen met het betalen van huur. Is dat te veel gevraagd?

Source link

+ There are no comments

Add yours